Beoordelingen

97 berichten, 10 pagina's 
«  » 
04-07-2021
Geplaatst door: Peggy, Mylene, Laurette en Fran

26 juni t/m 3 juli 2021

Wij hebben een geweldige tijd gehad. Prachtig huis. Fantastische mensen Frank en Linda (beheerders) waren de "kers op de taart". Heel behulpzaam en altijd klaar voor elk verzoek. Wij komen zeker terug!

09-06-2021
Geplaatst door: Martha en Edgar

30 mei t/m 8 juni 2021

Lekker een week er tussen uit. Geen tv, matig internet, helemaal kunnen ontspannen. Zwembad erg lekker en goed onderhouden en lekker warm. Kikkers erg gezellig.

04-10-2020
Geplaatst door: Stanley & Coleta

23 september t/m 1 oktober 2020

Dank voor jullie fantastische gastvrijheid. Wij hebben genoten van jullie gîte, ondanks het koudere weer. Ook dan blijft de omgeving prachtig & mystiek. En het is elke dag weer fijn "thuiskomen" in dit aangenaam, prettig & sfeervolle paleisje. Ons doel om een enerverende fase in ons leven af te sluiten, hier bij jullie, is dan ook meer dan geslaagd mede door de aanwezigheid van Frank en Linda. Zij hebben ons superfijn ontvangen en de schitterde omgeving laten zien. Merci beaucoup à tous! Wij gaan met goede moed en een bulk aan energie onze draad weer oppakken. Stanley en Coleta.

30-09-2020
Geplaatst door: José en Bart

5 t/m 19 september 2020

Wij mochten hier zijn in een rare tijd! Corona bepaalde voor het eerst hoe je vakantie mocht vieren. De zuidelijke departementen van dit huis waren "verboden" gebied. We hebben onze cultuurwens en het bezoeken van stadjes aangepast. In plaats daarvan gegolfd en veel van de zon en het zwembad genoten. Het is een fantastisch huis en we zijn heerlijk tot rust gekomen. Bedankt voor de goede zorgen!

02-09-2020
Geplaatst door: Ben en André

22 t/m 29 augustus 2020

Lieve Richard, Marjan en Ayoola,
Soms klopt gewoon alles. Een prachtig huis, een mooie omgeving en niet te vergeten jullie gezelligheid en gastvrijheid. Vanaf de eerste seconde voelde wij ons thuis. En er was zelfs een "sla-zwieper"! We hebben genoten van de prachtige Ardèche en de Gard. Maar de leuke avonden en gesprekken met jullie hebben het onvergetelijk gemaakt. Wat vliegt zo'n week dan voorbij, zeker als je door de viognier een hele avond kwijt bent. Jullie mogen trots zijn op deze geweldige plek! Bedankt voor alles en hopelijk tot snel in Nederland of la France! Liefs, André en Ben. P.s. 1 tip:..... ga vooral zo door!

01-09-2020
Geplaatst door: Dorien, Cok, Jop en Izzy

15 t/m 22 augustus 2020

Wat een heerlijke vakantie hebben we achter de rug. Fantastische gîte, sfeervol ingericht en aanvoelend als een Frans thuis. Hele fijne plek om te zijn. En overal is aan gedacht. De keuken is goed uitgerust, heerlijke zeep, lekkere geuren. Samen met onze gastheer (Jasper) en vrouw (Emilie) hebben we fijne momenten beleefd, de mooie omgeving kunnen bekijken, lekker gefietst, heerlijke speelmaatjes voor de kinderen en zo nog meer. Teveel om op te noemen. Er is nog zoveel op ons lijstje, het was vast niet de laatste keer dat we hier waren. Dank voor jullie gastvrijheid en hartelijke ontvangst. Succes met alle plannen hier in Frankrijk!

19-08-2020
Geplaatst door: Alex, Alien en kids

8 t/m 15 augustus 2020

Wat hebben wij een heerlijke week gehad in jullie mooie en sfeervolle gîte. We hebben genoten van het zwembad, jullie gezelschap en de leuke omgeving. Onze meiden (8, 11 en 13) hebben zich enorm vermaakt. Het kanoën en het klimmen vonden ze erg leuk. Heel erg bedankt voor jullie gastvrijheid! Alex, Alien, Emma, Anna en Liselot

09-08-2020
Geplaatst door: Mathieu, Annelies, Ella, Louis

25 juli t/m 7 augustus 2020

Wat dit jaar Spanje moest worden, is bij ons 2 weken "zekerheid" geworden op alle vlakken. Zekerheid van een mooie streek met veel variatie, maar vooral zekerheid van een fantastische gîte met alles er op en er aan en als kers op de taart, geweldige eigenaars! Wat hebben we weer genoten van ons verblijf, de vele babbels en gezellige momenten. Men zegt wel eens, de magie van de 1ste keer kan je niet opnieuw beleven. Wel Marjan & Richard, jullie bewijzen het tegendeel!!! Mathieu, Annelies, Ella en Louis

30-07-2020
Geplaatst door: Hanneke & Arthur

18 t/m 25 juli 2020

Wat hebben we genoten in jullie prachtige gîte en tuin/zwembad! Het huis is super, aan alles is gedacht. Zelfs een prachtig servies. Jullie hebben ons een fijn, warm welkom gevoel gegeven. Bedankt voor de vele tips en de gezelligheid. En natuurlijk voor de oppas: Mare, Lotte en Ayoola. Jullie zijn toppers! Enkele tips van ons voor de prachtige omgeving:
Prachtige en authentieke dorpjes: Voquè (kasteeltje), Saint-Martin de Adrèché, Uzes (woe/za markt is druk), Mont Clus, dorpje naast Cascades du Sautadet!.
Bedankt namens ons allen, we komen eigenlijk nooit 2x op 1 bestemming (omdat er zoveel moois te zien is....) maar jullie maken een goede kans op uitzondering op deze regel! Arthur & Hanneke, Benthe, Bregje en Theun

19-07-2020
Geplaatst door: Rudie, Annemieke en kids

11 t/m 18 juli 2020

Beste Richard en Marjan, Frank en Linda,
Wat hebben wij het hier ontzettend leuk gehad!!! Echt een prachtige accommodatie hier! Wij komen hier graag nog een keer terug! Ook onze drie kinderen (6-13-15 jr) hebben zich prima vermaakt in het leuke, grote zwembad en prima Wifi . Frank en Linda hebben ons heel goed "verzorgd" en alles was tip-top geregeld!
Hartelijke groeten, Rudie, Annemieke, Aurie, Marco, Charlotte