Beoordelingen

101 berichten, 11 pagina's 
«  10  11 
04-06-2019
Geplaatst door: Marc en Kamila

24 mei 2019

Lieve Chris en Leni,
We hebben ontzettend genoten van het mooie huis en het zwembad. Helaas maar 2 dagen echt mooi weer. Ontzettend bedankt voor de gastvrijheid!
Kamila en Marc

08-05-2019
Geplaatst door: Familie Van der Kreeke

20 t/m 17 april 2019

Het is alweer de 3e keer dat we in jullie geweldige gîte zijn geweest. En dit keer voor het eerst met jullie allemaal. Wat hebben de kinderen heerlijk met elkaar gespeeld. Het weer was niet zo mooi als we gewend waren, daardoor hebben we veel uitstapjes gedaan en nieuwe dingen gezien.
- Pont du Gard - het klimbos - Cave bij pont d'Arc - markt in Barjac - gewandeld in de buurt van de gîte - fietsen -
Dankzij het verwarmde zwembad hebben Lize en Jens ook veel zwempret gehad. Super bedankt voor de gezelligheid, gastvrijheid, goede zorgen, praktische en leuke tips. Het was weer een gevoel van thuiskomen, maar dan wel op een vakantiebestemming waar we niets hoeven. Veel liefs, Jasper, Emilie, Lize, Jens en Tibbe.

16-10-2018
Geplaatst door: Tanja en Mark

25 augustus t/m 8 september

Wat een heerlijke plek om lekker weg te dromen en tot rust te komen. Dat is dan ook wat wij hier hebben gedaan. De omgeving leent zich voor mooie en soms uitdagende wandelingen, die bij de plaatselijke gemeentehuizen of toeristen info's te halen zijn. Verder natuurlijk de gebruikelijke highlights van de streek. Speciale dank gaat uit naar de oppassers Ruud en Janny voor hun bezorgdheid om het ons naar ons zin te laten hebben!! Groetjes, Tanja en Mark

12-10-2018
Geplaatst door: Familie Schuch

11 t/m 18 augustus 2018

Wat hebben wij genoten van jullie prachtige gîte! Alles zag er goed verzorgd uit en we komen graag nog eens terug. Ook de gezellige avonden met jullie, we gaan het zeker missen. De omgeving is ook prachtig waardoor een week veel te kort is. Kortom wij hebben een geweldige vakantie gehad. Wij wensen jullie nog heel veel succes met jullie prachtige verblijf en met jullie toekomstplannen! Veel liefs van ons!

29-08-2018
Geplaatst door: Familie Kuyle

28 juli t/m 4 augustus 2018

Liefste Ayoola, Mare, Marjan & Richard
Wij vonden een gastenboek vol superlatieven, hoe kunnen we dit nog evenaren of overtreffen? Wel, we kunnen ze alleen maar bevestigen! Bedankt voor de fantastische week die we hier mochten beleven! Voor ons geen steden of grote bezienswaardigheden die ons zullen bijblijven, maar momenten om te koesteren en met een glimlach aan terug te denken, de fijne gesprekken, de avond aan de rotsen, de 2 dagen "back 2 basics" en de mooie afsluit van onze zalige week! Ook Ella & Louis willen jullie bedanken en vonden het een topweek en vonden het super met Ayoola & Mare. Met de woorden van Michel J. Fox sluiten we af "We'll be back" of was het nu A. Schwarzenegger?
Matthieu, Annelies, Ella en Louis.

26-08-2018
Geplaatst door: Steven en Caroline met kinderne

21 t/m 28 juli 2018

Beste Marjan & Richard,
De voorbije week was puur genieten. Zowel binnen als buiten was alles perfect in orde en heel proper.
De sfeer was ongedwongen en gezellig. Onze jongens hebben enorm genoten van het zwembad maar ook van jullie kinderen (en hond).
De uitstapjes die we op jullie aanraden hebben gedaan, waren heel goed zowel voor ons als de jongens.
Dank je wel voor de goede zorgen en gastvrijheid!
Steven, Caroline, Alexander, Raphael en Maxim

26-08-2018
Geplaatst door: Rob, Imelda, Thommy en Zara

14 t/m 21 juli 2018

Hallo Richard, Marjan (Mare, Ayoola en Daantje),
Wat een heerlijk verblijf hebben jullie hier. Heerlijk om op zo'm rustige plek onze vakantie te beginnen.
Tips:
- Ga heerlijk kanoën bij Cap Canoe
- Als je het 2e trappetje in de tuin op gaat zijn daar doeltjes
- Ga naar de markt in Barjac
- Ga lekker afkoelen bij het riviertje in Saint Andre
- Ga lekker Frans eten bij Le Monteil, dit ligt in Barjac
Zo dit waren wat tips van Zara.
Bedankt voor alles!!!
Groetjes Rob, Imelda, Tommy en Zara

15-07-2018
Geplaatst door: Familie uit België

7 t/m 14 juli 2018

Beste familie Budding,
Ten eerste bedankt voor het hartelijke ontvangst. Voor ons was dit de eerste keer dat we zo'n reis deden. We hebben uitermate genoten van deze week in de prachtige gîte. Er is veel plaats voor de kinderen om er te spelen alsook het zwembad is mega fijn. Het is een zeer rustige ligging, waar toch veel te beleven valt. Enkele tips: Vallon pont d'Arc, de markt in Barjac, restaurant "La table des Oliviers", zwemmen in Saint Denis, de stad Montpellier. Kortom een week is te kort om optimaal van de Ardeche, de Cevennes en vooral van de gîte met alles erop en eraan te genieten. Zeker voor herhaling vatbaar!

26-06-2018
Geplaatst door: Familie Hamers

28 april t/m 5 mei 2018

Lieve familie Budding,
We hebben een hele fijne week gehad met onze 3 zoons (5, 3, 1) in jullie gite! Wat een leuk huisje, erg verzorgd en smaakvol ingericht. We voelden ons er meteen thuis. Dat gold ook voor de kinderen die een hele leuke week samen met Mare, Ayoola en Lotte hebben gehad! Dank voor alle goede zorgen en wie weet tot zien! Groeten familie Hamers.
(Eet)tips:
- Auberge de Banne
- Le Carré des Saveurs
- Dagje Nimes
- Markt Joyeuse (woensdagochtend)

19-06-2018
Geplaatst door: André en Trudy

26-5 t/m 09-06 in 2018

Wij hebben het 2 weken ontzettend naar ons zin gehad. Rust, en een gevoel van "tijdloosheid". Dank gaat uit naar Chris en Leni. Wat een schatten van mensen. Eigenlijk niks negatiefs te melden of het moet zijn dat de weken omvliegen. Genoeg te doen hier in de omgeving of lekker onderuit op het terras genieten van "Cuvée Chris" of Chazalis. En lekker geplonsd in de "pool". Wij hopen nog eens terug te komen!