Beoordelingen

82 berichten, 9 pagina's 
« 
09-08-2015
Geplaatst door: Fam. Horst-Keur

Verblijf in de Gite

Net terug gekomen van een verblijf van twee weken in de Gite van de familie Budding. Wat hebben we genoten van de gastvrijheid van de familie en de prachtige Gite !
Deze is zeer smaakvol ingericht met oog voor detail en met heerlijke bedden (niet onbelangrijk) Wij voelden ons gelijk thuis. En met een "eigen" zwembad waren voor ons alle ingrediënten aanwezig voor een luxe vakantie. De goede ligging van de Gite biedt vele mogelijkheden voor uitstapjes naar leuke dorpjes en stadjes en de vele prachtige plekken aan de rivieren. We zullen nog lang na genieten.

11-05-2015
Geplaatst door: Bernard en Roos

Het is er fantastich!!!

na een 6 daags verblijf in de Gite schrijven we in het gastenboek.

We hebben van ons verblijf genoten!!

de Gite is in 1 woord prachtig! Het is sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien.
De foto's op de site geven al een mooie impressie van het geheel, maar we menen het oprecht als we zeggen dat het er in het echt nog mooier uitziet als op de foto's!

De tuin is groot en mooi onderhouden. Er is een heerlijk zwembad aanwezig en daar om heen staan mooie comfortabele ligbedden.
Het zwembad en de tuin zijn 's avonds gezellig en sfeervol verlicht.

Vanuit de Gite is er veel te zien en te ondernemen. De prachtige natuur om je heen maakt dat iedere autorit een feestje is.

Met een verblijf in de Gite kan je oprecht genieten van "La douce France"

Wij bevelen een verblijf in de Gite van harte aan!! En wensen de volgende "bewoners" alvast veel plezier en een fijn verblijf toe!

"Le bel Endroit" is met recht "een mooi plekje!"

Lieve Richard en Marjan hartelijk dank voor jullie gastvrijheid en nog veel geluk en plezier met jullie mooie huis en Gite!!!!

liefs Bernard en Roos + kids