Beoordelingen

101 berichten, 11 pagina's 
«  » 
15-10-2022
Geplaatst door: Chris en Cornelie

17 t/m 28 september 2022

De foto's waren al prachtig, maar in het echt.... Wat een toplocatie is dit. Alles met liefde onderhouden en met oog voor detail. We werden warm welkom geheten. We hadden de mazzel dat we laatste gasten van dit seizoen zijn waardoor we nog lekker een dag langer konden blijven. Vooral de marktjes in de buurt vonden wij leuk. Barjac op de vrijdag en Uzès op de zaterdag. Verder hebben we niet zoveel gedaan. Luieren bij het zwembad vonden wij ook best heel fijn! De laatste dagen waren Ruud en Christa, de "beheerders" die ons nog even dat laatste ultieme vakantiegevoel gaven passend bij deze mooie locatie! Richard en Marjan, leuk dat we jullie ook hebben ontmoet. Bedankt allemaal voor jullie gastvrijheid!

08-10-2022
Geplaatst door: Charlotte, 8 jaar

Vakantie van 13 t/m 27 augustus 2022

Bedankt voor het leuke huisje, voor de slaapkamers, voor de lichtjes toen de stroom uitviel, voor het zwembad, voor de keuken, voor de badkamer, voor de wasmachine, voor de hangmat, voor het lekkere zonnetje, voor Frankijk! Bedankt voor alles!

25-09-2022
Geplaatst door: Jacko, Rik, Mirthe en Henria

10 september 2022

We hebben heerlijk genoten van jullie fijne gîte. Het zwembad was een heerlijke verkoeling bij de warme nazomerdagen. Helemaal tot rust gekomen in deze prachtige omgeving. Frank & Linda bedankt voor de fijne ontvangst, de goeie tips en goeie zorgen.

17-08-2022
Geplaatst door: Esmee, Elle, Bas, Danielle

6 t/m 13 augustus 2022

De week is voorbij gevlogen! Jullie "gîte" is van alle gemakken voorzien en voelde als een echt thuis. We hebben genoten van de strandjes, het zwembad en de kermis! Dank voor jullie gastvrijheid en hopelijk kunnen jullie in de toekomst langer dan alleen in jullie vakantie van deze prachtige plek genieten.

17-08-2022
Geplaatst door: Familie Kuyle

31 julie t/m 6 augustus 2022

3 maal Le Bel Endroit, dat is:
- Thuiskomen op vakantie - Herinneringen voor het leven - Vriendschap - Weer nieuwe dingen ontdekken (pastis, buggy, resto's) - Afspraken maken voor de volgende - De "langste" tafel - Een vrije neus voor Richard - Terug beseffen hoe mooi het hier is - En zo kunnen blijven doorgaan maar nu moeten we naar NouLou.

03-08-2022
Geplaatst door: Lisa, Jelle, Vic en Marie

23 t/m 30 juli 2022

Wat hebben wij genoten van onze reis hier in de Ardèche! De gîte en het domein zijn prachtig. We voelden ons meteen welkom en niks was jullie teveel. Jullie deden er alles aan om het ook voor onze kinderen, met een panische angst voor wespen, aangenaam te maken. We deden heel wat leuke uitstapjes en genoten van het prachtig onderhouden zwembad. Wij zullen deze gîte zeker aanraden bij anderen. Bedankt!

23-07-2022
Geplaatst door: Ronald, Astrid, Jolanda

16 t/m 23 juli 2022

Vol verwachting kwamen wij hier twee weken geleden aan. Het ontvangst en de prachtige plek gaf ons direct een goed gevoel. Dit is ons de hele periode bijgebleven. We hebben genoten van het zwembad en de prachtige locatie. De omgang met jullie was prettig. Gezellige gesprekken, maar toch ook de privacy stonden hoog in het vaandel. Wij denken beslist terug aan een heerlijke vakantie.

19-07-2022
Geplaatst door: Luuk, Aline, Max, George

2 juli 2022

Wat hebben we de voorbij week genoten van jullie prachtige gîte en de heerlijke omgeving. Het was exact wat we nodig hadden om tot rust te komen en van elkaar te kunnen genieten. We vonden het heerlijk aan het zwembad maar maakten ook prachtige uitstappen. De gîte is mooi ingericht en de bedden sliepen heerlijk na een dag vol nieuwe indrukken. Bedankt ook aan Frank en Linda (beheerders) voor de warme ontvangst en goede zorgen. We zullen nog lang nagenieten van deze vakantie.

02-07-2022
Geplaatst door: Bart en José

Vakantie 18 juni tot 2 juli

Voor de 2e keer hebben we 2 weken doorgebracht in deze heerlijke gîte! Halverwege onze vakantie zijn ook onze (bonus) zonen een paar dagen geweest. Vanaf de trein gehaald in Montelimar. Met hen een mooie kanotocht gemaakt over de Cèze en de gorges de l’Ardèche bezocht. Prachtige natuur naast lieflijke plaatsjes die je kunt bezoeken. Vanuit de gîte kun je alle kanten op, maar lekker luieren, lezen en zwemmen in het mooie zwembad en dito tuin is ook heerlijk. Kortom wij hebben weer genoten van een heerlijke vakantie op een prachtige plek!

22-06-2022
Geplaatst door: Joep en Ingrid

11 t/m 18 juni 2022

Wat een heerlijke plek om tot rust te komen. Jullie gastheer en - vrouw Ruud en Christa waren geweldig; veel tips voor uitstapjes (Montclus; Lussan) en etentjes; allemaal top. Ondanks de hitte (38c) bleef het in onze gîte aangenaam koel. Ook het zwembad was zeer welkom! We hebben mooie fietstochten gemaakt in deze prachtige omgeving en zullen zeker overwegen om nog eens terug te komen. Het heeft ons aan niets ontbroken; de inrichting van de gîte is zéér compleet. We hebben genoten; bedankt!
p.s. Deze vakantiewoning komt in onze top 3 van de laatste 15 jaar!