Beoordelingen

59 berichten, 6 pagina's 
« 
04-08-2019
Geplaatst door: Familie Smolders

27 juli t/m 3 augustus 2019

Beste familie Budding, ook wij hebben genoten van jullie gîte. Super mooie inrichting. Alles klopt. Fijne grote slaapkamer, met aparte bedden, voor de kids. Na een uitstapje heerlijk kunnen afkoelen in het zwembad. Enkele uitstapjes: - Nîmes, arena bezocht - dammetjes gebouwd in de Cèze in Saint- Denis - grot Saint-Marcel (met Nederlandse gids - Gorges de l'Ardèche - superleuke markten in Barjac en Saint-Ambroix - klimbos met Mare en Ayoola. Dankzij Ayoola heeft Pieter er een nieuwe hobby bij: Bleyblades! Kids hebben ontzettend gezellig gespeeld. Familie Budding wij wensen jullie nog veel plezier in dit huis. En wie weet tot ooit! Houdoe Maurice, Bianca, Marlie en Pieter

28-07-2019
Geplaatst door: Familie Douwes

20 t/m 27 juli 2019

Lieve Marjan en Richard,
We hebben een geweldige leuke en gezellige week gehad. Het huisje en de tuin overtrof onze verwachtingen. We voelden ons erg welkom en werden gastvrij onthaald. Het huisje is heerlijk, compleet en het zwembad is super. Isa heeft genoten van het paardrijden en wij van de rust en het "niksen". Nou ja en van die "paar" wijntjes natuurlijk. Veel dank, Arjen, Diana en Isa.

28-07-2019
Geplaatst door: Mark, Barbara en Milan

19 juli 2019

Beste familie Budding,
Al jong is ons geleerd, papier is geduldig. Met andere woorden; eerst zien dan geloven. Al maanden hadden we foto's van jullie gîte op onze telefoon staan. Zou het daadwerkelijk zo mooi zijn zoals de foto's doen geloven? Na al een week in de Provence te zijn geweest werden we hier fijn onthaald door Rob en Marion. Wat een prachtig huis, wat een ruimte, rust en heerlijk zwembad. De "krekels" kregen zelf na een halve dag een rustgevend effect. Vanaf zondag hadden we de gîte nagenoeg voor onszelf. Richard was nog erg druk met jullie nieuwe aanwinst NouLou. Hij had al snel door dat wij goed zelf onze weg kunnen vinden maar kwam toch gezellig met een flesje rosé woensdag aanzetten om eindelijk even kennis te maken. Leuk om te horen hoe jullie hier terecht zijn gekomen en hoe het e.e.a. tot stand is gekomen. Alhoewel wij het wel jammer vonden om Marjan en de kinderen niet te leren kennen hebben wij erg genoten van de rust. Wij kenden de omgeving "Ardechè" en "Cevennes" al uit ons kampeerverleden maar hebben we toch een paar leuke uitstapjes gemaakt.
- George d' Ardechè, die moet je echt gezien hebben
- Grotte Cocaliere
- Markt in Joyeuse, op woensdagochtend
- Markt in Barjac, erg leuk stadje!
Bedankt voor alle goede zorgen en het gevoel krijgen dat het ons aan niets ontbrak. Wij zijn zeker van plan weer terug te komen in het voor,- of naseizoen. Wij wensen jullie een fijne zomer en alle goeds voor de toekomst. Mark, Barbara en Milan

19-07-2019
Geplaatst door: Johan en Tilly

22 juni t/m 6 juli 2019

Beste Richard en Marjan,
We hebben 2 heerlijke weken gehad in de mooie gîte. We kwamen naar deze plek voor het fietsen (racefiets) en de rust, nou dat is gelukt! Geweldige mooie tochten gemaakt. Voor het mooie was het iets te warm, soms > 40 graden (een record in Frankrijk) maar dat heeft ons er niet van weerhouden om hier te genieten. Was ook wel heel speciaal. Groetjes, Johan en Tilly uit Rozenburg.

17-07-2019
Geplaatst door: Ingrid, Liever, Lien en Lars

12 juli 2019

Beste Richard en Marjan, we hebben een hele leuke tijd gehad in jullie huis. Wat een ruimte hadden we hier! Het overdekt terras is super leuk om in de schaduw te kunnen zitten of om 's avonds nog gezellig een wijntje te drinken. De kindjes hebben genoten van het zwembad en hebben heerlijk geslapen door de goeie bedden en de stilte. Marion en Rob hebben ons zeer warm onthaald en hebben leuke tips gegevens zoals het Lac de Villefort en de grotten in de buurt. Ik ga deze gîte zeker aanbevelen bij onze vrienden. Bedankt! Ingrid, Liever, Elien en Lars.

19-06-2019
Geplaatst door: Henk en Thea

8 t/m 15 juni 2019

Beste Marjan & Richard, beste Marion, na een enerverende week op de Alp d'Huez (Alpe d'Huzes) een fijne plaats om bij te komen. In het echt net zo mooi als op de foto's. Door het mindere weer veel van de omgeving gezien maar toch nog 2 dagen van het zwembad kunnen genieten. Bedankt voor de gastvrijheid! Marion en Rob, bedankt voor jullie onzichtbare aanwezigheid, het fijne ontvangst en de goede zorgen. Helemaal geslaagd in jullie nieuwe rol als beheerders. Tip; Misschien kan er een zithoekje gemaakt worden?

04-06-2019
Geplaatst door: Familie Wagemakers

mei-vakantie 2019

De laatste avond was een top afsluiting van een fantastische week in "Le Bel Endroit". We hebben genoten van de gîte, het zwembad, de omgeving, de activiteiten en het prachtige weer. Fijn dat we onze planning met je door hebben konden nemen, Richard. En bedankt Marjan voor alle tips tussendoor!
Wat hebben wij deze week gedaan: - de grot Saint Marcel - uitkijkpunten Gorges d'Ardeche - gele route gewandeld - kanovaren - Lebaume - heerlijk gegeten - de kinderen hebben met Ayoola gespeeld en gelachen - het klimbos - mark Barjac en bezoek aan een wijnhuis. Verder hebben we elke dag gezwommen in het heerlijke zwembad en vertoefd in en rondom jullie prachtige huis. Allerbelangrijkste was dat de sfeer super was. Ongedwongen en gezellig! Wij hebben alle 5 genoten, het was een prachtig kado, deze vakantie. Bedankt en tot ziens! Niek, Vicky, Diewertje, Aafke en Hidde

04-06-2019
Geplaatst door: Tim en Lucia

18 t/m 25 mei 2019

Hi Richard en Marjan, wij hebben ontzettend genoten van onze last-minute midweek in Le Bel Endroit. Onze eerste auto-vakantie naar Zuid-Frankrijk maar het heeft alle verwachtingen overtroffen. Heel erg bedankt voor jullie gastvrijheid & de gezelligheid en hopelijk nog eens tot ziens!! Groeten Tim & Lucia

04-06-2019
Geplaatst door: Marc en Kamila

24 mei 2019

Lieve Chris en Leni,
We hebben ontzettend genoten van het mooie huis en het zwembad. Helaas maar 2 dagen echt mooi weer. Ontzettend bedankt voor de gastvrijheid!
Kamila en Marc

08-05-2019
Geplaatst door: Familie Van der Kreeke

20 t/m 17 april 2019

Het is alweer de 3e keer dat we in jullie geweldige gîte zijn geweest. En dit keer voor het eerst met jullie allemaal. Wat hebben de kinderen heerlijk met elkaar gespeeld. Het weer was niet zo mooi als we gewend waren, daardoor hebben we veel uitstapjes gedaan en nieuwe dingen gezien.
- Pont du Gard - het klimbos - Cave bij pont d'Arc - markt in Barjac - gewandeld in de buurt van de gîte - fietsen -
Dankzij het verwarmde zwembad hebben Lize en Jens ook veel zwempret gehad. Super bedankt voor de gezelligheid, gastvrijheid, goede zorgen, praktische en leuke tips. Het was weer een gevoel van thuiskomen, maar dan wel op een vakantiebestemming waar we niets hoeven. Veel liefs, Jasper, Emilie, Lize, Jens en Tibbe.