Beoordelingen

104 berichten, 11 pagina's 
» 
18-07-2024
Geplaatst door: Familie uit Sint-Niklaas

6 t/m 13 juli 2024

Wij doen elk jaar een andere bestemming en dit jaar was het de beurt aan "den Ardèche". En dat is ons prima meegevallen allerzins. We werden heel hartelijk ontvangen door Puck en Pieter. Het domein en het huisje voldeden exact aan onze verwachtingen en wensen. We deden heel wat uitstapjes in de buurt met onze 2 kinderen, of bleven gezellig bij het zwembad. Alle tips voor activiteiten vond je in de map of in het gastenboek. Onze week was makkelijk gevuld. De Ardèche is zeker een aanrader, en dan is dit verblijf een perfecte uitvalsbasis. Slechts 1 spelbreker, in ons geval, en dat waren de muggen. Wees voorbereid met anti-muggenspray en zalf. We spotten ook een prachtige mooie vogel in de tuin; een Hop! De matras is hier dan ook geweldig en het is ook leuk om het gejaagd leven van België achter ons te laten in deze setting. Het huisje was ook perfect, een smaakvol ingericht, zoals het hoort. Het was onze "home far away from home"....

10-07-2024
Geplaatst door: Saskia, Roeland, Mirjam

29 juni t/m 6 juli 2024

We zijn hartelijk ontvangen door beheerders Puck en Pieter en hebben een week lang genoten van jullie mooie stek. Prachtig huis, heerlijk rustige omgeving, fijn zwembad (wel wespen). Met regen aangekomen, maar verder de hele week genoten van de zon. Hartelijke groet en dank voor het verblijf!

03-07-2024
Geplaatst door: Ronald en Marian

17-29 juni 2024

Wat een hartelijk ontvangst bij "Le Gîte Endroit", goed opgevangen en voorzien van uitleg en tips! Wat een prachtige plek! Heerlijk weer, leuke dorpje, fantastisch zwembad! Helemaal uitgerust weer naar huis!

15-06-2024
Geplaatst door: Connie en Theo

8 t/m 15 juni 2024

Wat hebben wij genoten van het verblijf in jullie gîte! Bijzonder sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. En wat een prachtige omgeving waar veel activiteiten mogelijk zijn en waar veel zaken bezocht kunnen worden. Ook het contact met jullie beheerders hebben wij als bijzonder prettig ervaren! Kortom we kijken terug op een fijne week met als conclusie dat een week eigenlijk te kort is.

13-06-2024
Geplaatst door: Riet en Rob

1 t/m 8 juni 2024

Wij hebben het erg naar onze zin gehad. Prachtig huis, mooie tuin en een fijn zwembad. Deze week is voorbij gevlogen, en we zijn voornemens dit nog eens over te doen. Dus hopelijk tot een volgende keer.

04-06-2024
Geplaatst door: Elise en Rick

26 mei t/m 1 juni 2024

Via Natuurhuisje.nl vonden we dit paradijsje. Ondanks het tegenvallende weer hebben we hier een heerlijke week gehad. Toch wat kunnen zwemmen in het mooie zwembad en verder veel de regio verkend. Vooral Barjac en Montclus waren leuk, alsook jeugdherinneringen ophalen op de camping bij Vallon Pont D'arc. Dank voor de goede zorgen en gezellige babbels en wie weet tot diens in dit prachtige plekje!
Ps: bijzonder om weer 3G internet te ervaren
Ps 2; ook bijzonder; de kikkerconcerten elke avond.

26-05-2024
Geplaatst door: Melissa & Jean-Pierre

11 t/m 25 mei 2024

Onze 2 weken zijn voorbij gevlogen (helaas). We hebben er enorm van genoten, ook van jullie zorgzaamheid, tips en goede adviezen. We hebben heel veel gezien, rond gereden maar ook goed tot rust gekomen. Dat laatste straalt jullie huisje ook uit en dat is waar. Het beperkte bereik op deze locatie kan ook soms een zegen zijn. Met enige weemoed kijken we terug en vooruit naar onze lange thuisrit. Wat we gedaan hebben:
- Kano bij LouLou Valon Pont d'Arc
- Bezoek markt en diner in Barjac
- Lunch en diner in Saint-Ambroix (La Banque)
- Bezoek Nîmes, Arena en diner
- 2 grotten
- 3 kastelen (Zijde rups kasteel)
- Wijn Cave Chris
- Veel gelopen, auto, zwemmen, rusten

12-05-2024
Geplaatst door: Peter, Annette, Isa en Tara

4 t/m 11 mei 2024

Wat een heerlijke plek om een week met ons gezin er helemaal tussenuit te zijn! Het zwembad en de hangmat waren veruit de favoriet bij de meiden Maar ze waren ook erg fan van de douche. Je kunt hier heerlijk tot rust komen, maar ook van alles ondernemen. De markt in Barjac was een leuke, gezellige verrassing. Heel leuk! De gîte is voorzien van alle mogelijke dingen die nodig hebt! Bedankt voor de heerlijke vakantie!

07-05-2024
Geplaatst door: Tom, Anna, Marc, Roos

27 april t/m 4 mei 2024

Al vaak kwam jullie plekje voorbij op internet. Nu eindelijk hebben we er niet alleen naar kunnen kijken maar ook daadwerkelijk van kunnen genieten. Wat een prachtige plek hebben jullie gecreëerd om je helemaal te kunnen onderdompelen in het Franse leven. Ook al zat het weer niet echt mee en hebben we minder van buiten kunnen genieten, we hebben het fijn gehad in de gîte. Aan de keukentafel, op het bankje of lekker lui op bed relaxen en niks hoeven, hoe fijn is dat. De bedden slapen heerlijk, de douche was als een warm bad, de keuken met het prachtige servies en als het weer het toch toeliet, het heerlijke zwembad en de terrasjes buiten. Lieve Daantje die altijd blij was om je te zien en de kikkers die luid van zich lieten horen als een muzikale omlijsting. Jullie gastvrijheid en de leuke verhalen die de revue passeerden. Reden genoeg om een volgende keer opnieuw te genieten van "Le Bel Endroit". Heel erg bedankt!

17-03-2024
Geplaatst door: Mat

PRE view Zomer 2024

Op een druilerige zondag in Maart besef je het meest waar je op het moment zelf niet bij stilstaat.
Dus dan kijk je vooruit op wat nog komen zal, in ons geval een 4de keer een weekje zomervakantie in Le Bel Endroit...

En Le Bel dat is uitgeslapen opstaan, de deuren van de slaapkamer van de Gîte open doen en terwijl een zachte zwoele wind met de gordijnen speelt tuur je naar de weerspiegeling van de zon in het zwembad. Met de fiets van de Gîte een croissant en stokbrood halen en ondertussen de locals horen discussiëren over de kwaliteit van de camembert. Ontbijten in alle rust op een plek in de tuin die het moment zelf zal bepalen... terwijl de voormiddag rustig verder kuiert zoek je op in welk dorpje je een marktje kan bezoeken, of misschien gaan de voorkeuren van het gezin eerder richting een dagje relaxen aan de rivier, een klimbos, kajak tocht of een verdere uitstap... maar sowieso eindigt de dag vroeg of laat aan het zwembad, genieten van een glas rosé, een vlinder die goeiedag komt zeggen, de ondergaande zon en de krekels die hun zoveelste zomerconcert aanvatten met wij als publiek.

Het is nog precies 19 weken voor die week zal aanvatten, en op het einde van die week zal de tijd ontbreken en zal ik de woorden in mijn hoofd -dat ook op vakantiemodus is- niet kunnen vinden om in het gastenboek na te laten hoe die week weer zo zalig genieten was.