Beoordelingen

95 berichten, 10 pagina's 
«  10 
17-07-2019
Geplaatst door: Ingrid, Liever, Lien en Lars

12 juli 2019

Beste Richard en Marjan, we hebben een hele leuke tijd gehad in jullie huis. Wat een ruimte hadden we hier! Het overdekt terras is super leuk om in de schaduw te kunnen zitten of om 's avonds nog gezellig een wijntje te drinken. De kindjes hebben genoten van het zwembad en hebben heerlijk geslapen door de goeie bedden en de stilte. Marion en Rob hebben ons zeer warm onthaald en hebben leuke tips gegevens zoals het Lac de Villefort en de grotten in de buurt. Ik ga deze gîte zeker aanbevelen bij onze vrienden. Bedankt! Ingrid, Liever, Elien en Lars.

19-06-2019
Geplaatst door: Henk en Thea

8 t/m 15 juni 2019

Beste Marjan & Richard, beste Marion, na een enerverende week op de Alp d'Huez (Alpe d'Huzes) een fijne plaats om bij te komen. In het echt net zo mooi als op de foto's. Door het mindere weer veel van de omgeving gezien maar toch nog 2 dagen van het zwembad kunnen genieten. Bedankt voor de gastvrijheid! Marion en Rob, bedankt voor jullie onzichtbare aanwezigheid, het fijne ontvangst en de goede zorgen. Helemaal geslaagd in jullie nieuwe rol als beheerders. Tip; Misschien kan er een zithoekje gemaakt worden?

04-06-2019
Geplaatst door: Familie Wagemakers

mei-vakantie 2019

De laatste avond was een top afsluiting van een fantastische week in "Le Bel Endroit". We hebben genoten van de gîte, het zwembad, de omgeving, de activiteiten en het prachtige weer. Fijn dat we onze planning met je door hebben konden nemen, Richard. En bedankt Marjan voor alle tips tussendoor!
Wat hebben wij deze week gedaan: - de grot Saint Marcel - uitkijkpunten Gorges d'Ardeche - gele route gewandeld - kanovaren - Lebaume - heerlijk gegeten - de kinderen hebben met Ayoola gespeeld en gelachen - het klimbos - mark Barjac en bezoek aan een wijnhuis. Verder hebben we elke dag gezwommen in het heerlijke zwembad en vertoefd in en rondom jullie prachtige huis. Allerbelangrijkste was dat de sfeer super was. Ongedwongen en gezellig! Wij hebben alle 5 genoten, het was een prachtig kado, deze vakantie. Bedankt en tot ziens! Niek, Vicky, Diewertje, Aafke en Hidde

04-06-2019
Geplaatst door: Tim en Lucia

18 t/m 25 mei 2019

Hi Richard en Marjan, wij hebben ontzettend genoten van onze last-minute midweek in Le Bel Endroit. Onze eerste auto-vakantie naar Zuid-Frankrijk maar het heeft alle verwachtingen overtroffen. Heel erg bedankt voor jullie gastvrijheid & de gezelligheid en hopelijk nog eens tot ziens!! Groeten Tim & Lucia

04-06-2019
Geplaatst door: Marc en Kamila

24 mei 2019

Lieve Chris en Leni,
We hebben ontzettend genoten van het mooie huis en het zwembad. Helaas maar 2 dagen echt mooi weer. Ontzettend bedankt voor de gastvrijheid!
Kamila en Marc

08-05-2019
Geplaatst door: Familie Van der Kreeke

20 t/m 17 april 2019

Het is alweer de 3e keer dat we in jullie geweldige gîte zijn geweest. En dit keer voor het eerst met jullie allemaal. Wat hebben de kinderen heerlijk met elkaar gespeeld. Het weer was niet zo mooi als we gewend waren, daardoor hebben we veel uitstapjes gedaan en nieuwe dingen gezien.
- Pont du Gard - het klimbos - Cave bij pont d'Arc - markt in Barjac - gewandeld in de buurt van de gîte - fietsen -
Dankzij het verwarmde zwembad hebben Lize en Jens ook veel zwempret gehad. Super bedankt voor de gezelligheid, gastvrijheid, goede zorgen, praktische en leuke tips. Het was weer een gevoel van thuiskomen, maar dan wel op een vakantiebestemming waar we niets hoeven. Veel liefs, Jasper, Emilie, Lize, Jens en Tibbe.

16-10-2018
Geplaatst door: Tanja en Mark

25 augustus t/m 8 september

Wat een heerlijke plek om lekker weg te dromen en tot rust te komen. Dat is dan ook wat wij hier hebben gedaan. De omgeving leent zich voor mooie en soms uitdagende wandelingen, die bij de plaatselijke gemeentehuizen of toeristen info's te halen zijn. Verder natuurlijk de gebruikelijke highlights van de streek. Speciale dank gaat uit naar de oppassers Ruud en Janny voor hun bezorgdheid om het ons naar ons zin te laten hebben!! Groetjes, Tanja en Mark

12-10-2018
Geplaatst door: Familie Schuch

11 t/m 18 augustus 2018

Wat hebben wij genoten van jullie prachtige gîte! Alles zag er goed verzorgd uit en we komen graag nog eens terug. Ook de gezellige avonden met jullie, we gaan het zeker missen. De omgeving is ook prachtig waardoor een week veel te kort is. Kortom wij hebben een geweldige vakantie gehad. Wij wensen jullie nog heel veel succes met jullie prachtige verblijf en met jullie toekomstplannen! Veel liefs van ons!

29-08-2018
Geplaatst door: Familie Kuyle

28 juli t/m 4 augustus 2018

Liefste Ayoola, Mare, Marjan & Richard
Wij vonden een gastenboek vol superlatieven, hoe kunnen we dit nog evenaren of overtreffen? Wel, we kunnen ze alleen maar bevestigen! Bedankt voor de fantastische week die we hier mochten beleven! Voor ons geen steden of grote bezienswaardigheden die ons zullen bijblijven, maar momenten om te koesteren en met een glimlach aan terug te denken, de fijne gesprekken, de avond aan de rotsen, de 2 dagen "back 2 basics" en de mooie afsluit van onze zalige week! Ook Ella & Louis willen jullie bedanken en vonden het een topweek en vonden het super met Ayoola & Mare. Met de woorden van Michel J. Fox sluiten we af "We'll be back" of was het nu A. Schwarzenegger?
Matthieu, Annelies, Ella en Louis.

26-08-2018
Geplaatst door: Steven en Caroline met kinderne

21 t/m 28 juli 2018

Beste Marjan & Richard,
De voorbije week was puur genieten. Zowel binnen als buiten was alles perfect in orde en heel proper.
De sfeer was ongedwongen en gezellig. Onze jongens hebben enorm genoten van het zwembad maar ook van jullie kinderen (en hond).
De uitstapjes die we op jullie aanraden hebben gedaan, waren heel goed zowel voor ons als de jongens.
Dank je wel voor de goede zorgen en gastvrijheid!
Steven, Caroline, Alexander, Raphael en Maxim